Sari la conținut

Fotbal. Se blindează pentru TAS. Oficialii CFR-ului sunt convinşi că vor câştiga procesul de la Lausanne

Administratorul judiciar al "feroviarilor", Răzvan Zăvăleanu, nu se aşteaptă la un alt verdict de la TAS, decât unul favorabil.

"Din punctul meu de vedere, o hotărâre la TAS împotriva CFR-ului ar constitui un lucru profund ilegal. De altfel, avem serioase dubii asupra modului în care această cauză a fost judecată la instanţele româneşti", a afirmat acesta la emisiunea Divizia Locală de la Digi24 Cluj-Napoca.

Comisia de Disciplină a FRF a decis depunctarea CFR-ului exact în ziua în care Tribunalul Comercial Cluj a deschis procedura de insolvenţă a clubului clujean. Şefii grupării feroviare intenţionează să-i acţioneze în instanţă pe magistraţii Comisiilor de Disciplină şi de Recurs care au judecat cazul "vişiniilor".

"Este evident că CFR-ul va acţiona cu toate pârghiile sale legale pentru restabilirea legalităţii. Aceste pârghii există, nu au fost puse încă în practică, pentru că nu dorim să pornim nişte lucruri cu aspect ireversibil, dar în situaţia în care la TAS lucrurile nu se vor rezolva favorabil aşa cum sperăm, toate aceste pârghii vor fi trase", a mai spus Răzvan Zvăleanu.

CFR Cluj ocupă ultima poziţie în clasamentul Ligii 1 şi cel mai probabil va retrograda în eşalonul secund, dacă nu îşi va recupera cele 24 de puncte.