Sari la conținut
News Alert

Untold, succes pentru toată lumea

Chiar dacă nu au dormit aproape deloc în cele patru zile de festival, tinerii care s-au distrat la Festivalul Untold spun că a meritat efortul. Şi pentru că bugetul a fost limitat pentru unii dintre ei, după ultimul concert mulţi petrecăreţi au pornit spre casă. Azi-dimineaţă, la ora 6:00, gara din Cluj era plină de tinerii care au venit din toate judeţele ţării.

"Suntem obosiţi, dar profund impresionaţi. Clujul e superb! Totul fost minunat! (De unde sunteţi?) Din Turnu Severin. o să avem 8 ore pe tren, o să fie horror, dar a meritat, sincer", a afirmat o tânără.

"Preţurile au fost chiar accesibile. Înăuntru a fost puţin mai scump, dar totuşi, preţuri medii", a completat un tânăr.

Comercianţii clujeni au fost şi ei pregătiţi. Dacă unele supermarketuri şi-au prelungit programul până la miezul nopţii, alte centre comerciale au avut promoţii pentru cei care au purtat brăţara Untold.

Chiar dacă unii dintre participanţi au ales să nu investească în cazare şi să plătească cei 50 de lei pe noapte pentru camping, tinerii nu s-au uitat la bani în timpul concertelor şi spun că au cheltuit cel puţin 100 de lei pe zi. Acum, la final, spun că a meritat orice efort.

"Am avut un trafic cu peste 40% mai mare în această perioadă. S-a simţit în tot oraşul această fervoare", a afirmat Sorin Guttman, managerul unui centru comercial.

"S-a meritat! Până la the last penny, cum s-ar spune. S-a meritat până la orice bănuţ. Da, extraordinar! Extraordinar la concert! Organizarea pentru prima ediţie a fost superbă! Cu siguranţă venim şi la anul", a spus unul dintre tinerii veniţi la Cluj.

Hotelierii au fost şi ei câştigaţi, indiferent de preţul camerei.

"Gradul de ocupare a fost de 100% în aceaste zile. Chiar dacă tarifele au fost uşor mai ridicate, toate camerele au fost rezervate, iar încasările au fost pe măsură", a afirmat Ioana Bologa, hotel manager.

"Am plătit pe cazare în jur de 800 de lei, plus ce am avut la noi, în jur tot de 800 de lei. (Banii de unde? De la părinţi sau lucraţi deja?) De la părinţi", a mărturisit o tânără.

În urma succesului pe care l-a avut, organizatorii au anunţat deja că vor să organizeze o nouă ediţie a festivalului şi în 2016.