Sari la conținut

La cinema în aer liber. Filmele au fost proiectate pe un ecran gonflabil 

Populaire este o comedie romantică lansată în Franța, în 2012, care a fost prezentată în multe țări importante și premiată la Festivalul de film de la San Francisco, anul trecut.

Producţia cinematografică are un parfum retro, iar actorul principal, Romain Duris intră foarte bine în pielea unui personaj din anii '50. La fel și Deborah Francois, partenera sa din film, care are o mină potrivită de entuziasm și naivitate. Producţia a fost apreciată de turişti.

Timp de şase zile producţii cinematografice apreciate la festivalurile de specialitate din întreaga lume vor rula direct sub cerul liber.

Cristian Decu, coordonator proiect:  "Fiind vară lumea iese mai tarziu din casă, pot să vină aici la noi să bea şi o bere, să bea un suc, să mănânce un popcorn. Deci este o sală de cinema, dar în aer liber."

La cinematograful în aer liber vor mai rula filmul românesc "Selfie", selectat pentru participarea la festivalul de film din Austria, pelicula "Grande belezza", distinsă cu trei premii importante, pentru cel mai bun film străi, "Kon tiki", nominalizat la premiile academiei americane de profil pentru cel mai bun film străin, producţia franţuzească "Puzzle" şi "The deep", nominalizat la European Film Awards 2013.

Reporter: Annabelle Borş
Operator: Matei Ghioc

editor web: Anca Medrea