Petrecere cu scop caritabil. Cei 10.000 de lei strânşi sunt destinaţi înfiinţării unei secţii de oncologie pentru copii

Data publicării:
petrecere

Peste trei sute de constănţeni au răspuns invitaţiei la evenimentul care le-a dat oportunitatea să simtă şi să trăiască greceşte, dar să facă şi un gest nobil. Invitații au plătit o taxă de 50 de lei, iar cei mai înstăriţi au donat sume mult mai mari.

Corina Martin, președinte Asociația Litoral - Delta Dunării:  "E bine să petrecem, să ne bucurăm, să cântăm, să dansăm, dar să și facem o faptă bună, o faptă bună pentru copiii care sunt mai puțin fericiți în aceste momente".

Muzica a fost asigurată de binecunoscutul interpret Ionuţ Galani, iar membrii Ansamblului Elpis le-au oferit celor prezenţi un spectacol extraordinar, precum cel din tavernele greceşti.

"Aşteptările au fost mult peste, oamenii au venit în număr mult mai mare decât ne-am aşteptat, ceea ce este extraordinar, pentru că e nevoie de solidaritate în societate", a spus Alexandru Petraru, dansator Ansamblul Elpis.

Tradiţiile dansurilor greceşti au fost respectate cu stricteţe. Garoafele roşii, farfuriile sparte şi paharul din mijlocul ringului de dans au completat atmosfera specifică serilor greceşti.

reporter: Daniel Leancă

operator: Cătălin Vârban

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri