Plata impozitelor on line. Taxele locale şi impozitele pot fi achitate şi în benzinării

Data publicării:
spit ghiseu

Reprezentanţii SPIT îi sfătuiesc pe locuitorii din municipiu să aleagă una dintre modalităţile de plată alternative, oferite de instituţie, fără a se mai deplasa la sediile instituţiei.

Puteţi face plătile şi la oficiile poştale din oraş, în anumite unităţi bancare sau la o serie întreagă de benzinării, unde aveţi nevoie doar de cartea de identitate.

Vă mai puteţi plăti dările locale prin intermediul cardului bancar, pe site-ul instituţiei www.spit-ct.ro, secţiunea „Servicii online/ Plata online a impozitelor" , unde vă autentificaţi cu nume utilizator şi parolă emise de către SPIT în urma unei cereri depuse online.

Prin sistemul Internet Banking puteţi rezolva la fel de uşor problema taxelor locale, însă pentru asta trebuie să aveţi deschis un cont de Internet Banking.

Plata dărilor către bugetul local se poate face şi prin ordin de plată la banca unde aveţi un cont deschis. O altă variantă este mandatul poştal.

Aceasta plata se poate face de la orice oficiu poştal din ţară.

Dacă niciuna dintre variante nu vă este la îndemână, pentru operaţiunile de încasare impozite, taxe şi amenzi, vă puteţi îndrepta către ghişeul de pe bd-ul Mamaia nr.86, cel de pe str. Ecaterina Varga numerele 25-27, dar şi la acela de pe b-dul I.C. Brătianu nr. 246.

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri