Poliţiştii călătoresc împreună cu turiştii, în trenuri, de Ziua Marinei ca să-i apere de hoţi

Data publicării:
cfr

Foto: www.cfr.ro

Pentru ca manifestările dedicate Zilei Marinei să se desfăşoare fără incidente, peste 200 de poliţişti vor patrula în judeţul Constanţa.

"Au fost mobilizaţi în total 140 de poliţişti din cadrul IPJ Constanţa.De asemenea, 95 de poliţişti de la Transporturi vor intensifica în această perioadă activităţile de patrulare în staţiile de cale ferată şi pe trenurile de călători", a declarat Bogdan Păduraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa.

Poliţişti în tren, jandarmi pe peron

Poliţiştii vor călători în trenuri alturi de turişti şi îi vor proteja de eventualii infractori. La destinaţie, jandarmii îi vor aştepta pe peronul gării.

"Gruparea Mobilă de Jandarmi Constanţa alocă 150 de jandarmi pentru manifestările de pe faleza Cazinoului, dar şi din zona portului turistic, iar Inspectoratul Judeţean va aloca 20 de jandarmi ce vor acţiona în intervalul orar 9-14", a spus Codrin Popoiu, purtător de cuvânt Gruparea Mobilă de Jandarmi Constanţa.

De altfel, nu mai puţin de 50 de agenţi rutieri vor supraveghea traficul pe principalele artere din oraş. Iar cei care vor veni să asiste la manifestările din Constanţa trebuie să ştie că, în zona peninsulară a oraşului, vor fi restricţii de circulaţie.

De altfel, pentru a facilita accesul turiştilor spre litoral, barierele de la staţia de taxare de pe autostradă vor fi ridicate începând de mâine. În plus, pentru evitarea ambuteiajelor, un elicopter va survola Autostrada Soarelui.>

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri