Sari la conținut

Victorie la scor pentru Dunărea

Dunărea Călăraşi a făcut instrucţie cu Callatis Mangalia, în etapa a noua -a a Ligii a Treia la fotbal, Seria C2. Meciul de la Mangalia a început sub semnul echilibrului ambele echipe fiind aproape de gol.

Portarul Callatisului, Vlas, a fost la un pas de un autogol antologic, dar tabela s-a modificat după o fază fixă, Botea a deschis scorul în minutul 30 după ce a fructificat o excelentă centrare din corner.

Echipa lui Ion Răuţă putea să îşi dubleze avantajul pănă la pauză, dar a ratat cu nonşalanţă câteva ocazii bune. În repriza secundă tot Dunărea a fost la conducerea meciului, iar golurile în poarta lui Vlas au venit logic.

Andrei a făcut 2 la 0 pentru Călăraşi în minutul 77 pentru ca Ştefan să închidă tabela la 3 la 0 cu 9 minute înainte de final. A fost a şaptea victorie stagională pentru Dunărea Călăraşi, echipă care cu 22 de punct este pe primul loc al clasamentului.

Etapa viitoare Dunărea joacă în deplasare cu Viitorul Axintele, în timp ce Mangalia merge la Galaţi pentru duelul cu Oţelul2.

reporter: Tudorel Ene
operator: Cristi Caciauna