A fost un weekend de foc în Oltenia. Mulţi craioveni au mers la ştrandurile şi piscinele din oraş, unde s-au mai răcorit

Data publicării:
0650813 canicula weekend

Weekend de foc în Oltenia. Mercurul din termometre a urcat până la 36 de grade Celsius la umbră. Cel mai cald a fost în Craiova, unde la orele amiezii, aerul a fost aproape irespirabil. Canicula i-a scos pe oameni din case. Cei mai mulţi au mers la ştrandurile şi piscinele din oraş.

Locuitorii din Craiova au avut de îndurat un weekend de foc. Mercurul din termometre a urcat până la 36 de grade Celsius la umbră, aşa că oamenii au încercat să găsească o oază de răcoare. Cei care au mers la ştrandurile şi piscinele din oraş au făcut o alegere inspirată, pentru că apa a fost ideală pentru inot, iar soarele le-a asigurat craiovenilor un bronz de invidiat.

Cei care au avut drumuri de făcut şi au fost nevoiţi să iasă din case au îndurat cu greu canicula. Mai ales că la soare au resimţit temperatura cu 10 grade mai mult, spun meteorologii.

În Oltenia, valorile termice maxime au depăşit pragul caniculei, iar indicele temperatură-umezeală a atins pragul critic de 80 de unităţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri