Comenzi record de drapele pentru 1 Decembrie la fabrica din Dănicei

Data publicării:
FABRICA

Angajatele fabricii de drapele din Dănicei, judeţul Argeş, au muncit continuu în această săptămână pentru a face faţă comenzilor de drapele, fanioane şi steguleţe pentru primăriile şi instituţiile publice din întreaga ţară. Comenzile au crescut cu 30 la sută faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut pentru că s-au primit solicitări şi de la românii care trăiesc în Italia şi au dorit ca în acest an să arboreze şi ei drapelul românesc în această zi importantă.

La fabrica de drapele s-au primit comenzi pentru 1 Decembrie încă de la mijlocul lunii noiembrie. Pentru că solicitările au fost numeroase, angajatele au rămas şi peste program pentru a face faţă tuturor comenzilor.

Angajatele fabricii nu se plâng că au muncit peste program şi susţin că sunt mândre că drapelele confecţionate de ele ajung în întreaga ţară.

"Da, am muncit la foc continuu, noi muncim cu drag, suntem mândre de drapele României ", a spus o angajată a fabricii.

Pentru fabrica de drapele, ultimul an a fost o perioadă foarte bună, iar profitul a fost pe măsură.

"Avem foarte multe solicitări din partea populaţiei, prin a le procura din cadrul bazelor de producţie pe care le avem, a magazinelor, dar şi prin librăriile din întreaga ţară", a spus George Rotaru, director fabrică drapele.

Afacerea a devenit mult mai înfloritoare în momentul în care, chiar spre surprinderea conducerii fabricii, în acest an, au primit comenzi şi de la românii stabiliţi în Italia.

"Chiar am rămas un pic surprinsă. Un domn de acolo a zis că vrea nişte drapele cu ocazia zilei de 1 Decembrie, pentru că sunt aproape 79.000 de români care de 1 Decembrie îşi împrumută 3-4 steguleţe", a precizat Cornelia Rotaru, director comercial fabrică drapele.

Preţul unui drapel este cuprins între 30 şi 50 de lei, în funcţie de dimensiuni. Fabrica din localitatea Dănicei a fost înfiinţată chiar în ziua cutremurului din 1977. Nu a avut însă la început un mare succes. Afacerea a devenit înfloritoare abia după 2001, când au început să confecţioneze drapele pentru diverse ţări şi veniturile au început să crească. În România, conducerea fabricii a deschis mai multe magazine, în Vâlcea, Piteşti şi Bucureşti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri