Sari la conținut

OLT. Mâncare bună pentru americani. La un restaurant din Caracal este preparată mâncarea pentru militarii de la baza Deveselu

Americanii s-au obişnuit cu mâncarea românească. La un restaurant din Caracal se găteşte de zor, în fiecare zi, pentru baza de la Deveselu. Bucătăresele spun că s-au obişnuit să facă şi mâncare mai sofisticată. Patronul îşi freacă mâinile de bucurie, în timp ce americanii l-au premiat cu distincţia "antreprenorul lunii".  

Din februarie 2013, restaurantul familiei Constantinescu a început să colaboreze cu baza americană. Iniţial, mâncarea venea din Statele Unite şi era doar semipreparată la hotel. Cu timpul, americanii au căpătat încredere şi au început să comande din ce în ce mai multă mâncare la restaurant. Comenzile vin pe mail în fiecare dimineaţă. Cea care conduce bucătăria spune că felurile cerute de americani diferă de clasicul meniu al zilei pe care îl vând altor companii. De când a început colaborarea cu americanii, firma din Caracal aproape că şi-a dublat numărul de angajaţi.