Spectacol total în "Divizia Locală"

Data publicării:
121113 divizia locala

În urmă cu un an, am promis că vom oferi iubitorilor de sport, la Digi24 Craiova, cele mai bune informaţii sportive, cele mai bune transmisiuni şi ca vom populariza sporturi mai puţin aduse în atenţie în Oltenia. După un an, putem spune că ne-am respectat promisiunea.  

„Divizia Locală” a debutat în forță la Digi24 Craiova. Emisiunea inaugurală a marcat două premiere: stația regională a realizat prima transmisiune în direct chiar cu primul meci disputat în Sala Polivalentă din Craiova: partida de handbal dintre SCM Craiova şi HC Zalău.

La „Divizia Locală” Digi24 Craiova ați fost martorii performanțelor istorice ale echipelor de volei și baschet din cadrul SCM Universitatea Craiova. Meci de meci, Sala Polivalentă a fost arhiplină, iar suportul înflăcărat al publicului s-a văzut din plin: voleibaliștii au devenit vicecampionii României.

Iar echipa de baschet a încheiat pe locul cinci un sezon competițional pentru care își stabilise drept obiectiv evitarea retrogradării.

Mari personalităţi ale sportului craiovean şi naţional ne-au fost oaspeţi în platoul Diviziei Locale la Digi24 Craiova. Vicecampioana olimpică la scrimă, Ana Maria Brânză, sau antrenorul lotului naţional de scrimă, Dan Podeanu, au acceptat să împărtășească publicului craiovean secretele marii performanțe.

„Oltenia - Eterna Terra Nova". Craiova este locul în care s-au scris primele performanțe ale fotbalului românesc. Acum trei decenii, Craiova Maxima era mândria unei țări întregi. Astăzi, Pandurii Târgu Jiu, vicecampioana sezonului 2012-2013, face cinste României în cupele europene. Divizia Locală a fost alături de reușita excepțională a „minerilor": am fost alături de echipă la Braga si ne-am bucurat pentru calificarea istorică a echipei din Târgu Jiu.

Fotbalul craiovean a fost în doliu, după ce Campioana unei Mari Iubiri, Universitatea Craiova, a dispărut din fotbalul românesc. Divizia Locală Digi24 Craiova v-a ținut permanent la curent cu noutăţile legate de echipa de suflet a Băniei.

Şi visul suporterilor alb-albastri s-a împlinit. Şi nu oricum! Craiova are acum două echipe care se luptă pentru a accede în prima ligă.

La Digi24 Craiova nu am neglijat nici celelalte discipline sportive precum scrimă, atletism, tenis sau box. Vom fi alături de sportivii Olteniei și vom prezenta performanțele lor. Vom aduce în casele dumneavoastră bucuriile marilor victorii, vom fi alături de cei învinși și îi vom sprijini pe viitorii campioni. Divizia Locală Digi24 Craiova - împreună pentru performanță!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri