Trafic feroviar blocat pentru câteva ore, din cauza unui marfar deraiat, în judeţul Mehedinţi  

Data publicării:
211113 marfar

Două trenuri cu pasageri au fost blocate aseară, în zona Balota din Mehedinţi. Asta după ce un tren de marfă a deraiat pe aceeași linie. Cei peste 150 de pasageri au fost preluaţi de microbuze şi transbordaţi în Gara Prunișor, de unde au fost preluaţi de alte garnituri.

Marfarul a deraiat în jurul orei 18:00, în zona Valea Albă din Mehedinți. Automat, cele două trenuri InterRegio care circulau dus întors pe aceeaşi ruta, Timișiara-București, au fost oprite în câmp.

„Pasagerii au fost transportaţi de la staţia Prunişor la staţia Şimian, din trenul care a venit de la Bucureşti s-au dus în trenul care a venit de la Timişoara. Şi au făcut transportarea şi trenurile au plecat normal, unul spre Bucureşti, unul spre Timişoara”, a spus Popa Ingineru, directorul Regionalei CFR Craiova.

Angajații CFR au reușit să repună vagonul pe șine aseară, înainte de miezul nopții, iar incidentul nu s-a soldat cu pagube. Până acum nu a fost stabilită cauza deraierii trenului. Acesta nu este primul incident care are loc în zona Balota. În noiembrie 2011 un alt vagon de marfă a deriat în aceeași zonă, iar traficul a fost blocat tot pentru câteva ore.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri