Un medic de la Spitalul Judeţean din Craiova, acuzat de malpraxis de un doljean  

Data publicării:
140114 acuzatii malpraxis

Un bărbat din Dolj acuză un medic de la Spitalul Judeţean din Craiova de malpraxis, după ce soţia sa ar fi rămas cu o mâna paralizată în urma unei manevre medicale greşite. De cealaltă parte, medicul acuzat susţine că femeia a venit cu mâna paralizată din accident şi se scuză de orice vină. Oamenii vor să-şi recupereze acum toţi banii pe care i-au cheltuit în ultimele şapte luni pe tratamente medicale şi drumuri la Bucureşti. Medicul acuzat mai este judecat într-un caz de mită.

Coşmarul bătrânilor a început anul trecut, în vară, când o maşină a lovit căruţa în care se aflau cei doi soţi. Femeia s-a ales cu o mână ruptă şi cu un ochi scos. Un medic de la Spitalul din Craiova i-a montat o tijă la mâna accidentată, iar după câteva săptămâni a externat-o. Femeia a început să se simtă tot mai rău şi nu putea să-şi folosească mâna.

S-a întors la medicul care a tratat-o, iar acesta i-a spus că este nevoie de recuperare şi de alte tratamente care însă nu au dat niciun rezultat. Într-un final, pacienta a ajuns în Bucureşti. După două intervenţii chirurgicale, femeia se simte mai bine, a început să-şi mişte vârful degetelor. Pe fişa de externare, medicii din Bucureşti scriau că femeii i-a fost secţionat un nerv. În acelaşi timp medicul acuzat se apără. Bărbatul îi cere acum doctorului banii cheltuiţi pentru operaţie, dar şi pentru recuperare.

Bărbatul va depune de altfel şi o plângere la Colegiul Medicilor din Craiova.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri