BRĂILA. Afaceri prospere în orașul gropilor

Data publicării:
service autoo

Majoritatea arterelor din municipiul Brăila arată jalnic.

Alexandru Dănăilă- viceprimar municipiul Brăila: "În perioada asta, așteptăm diferența de finanțare de la Guvern ca să putem interveni și să putem să finalizăm și aceste străzi".

În timp ce autoritățile se scuză că nu sunt bani, șoferii se plâng că dau bani prea mulți pentru reparațiile autoturismelor care cedează din cauza gropilor din astfalt.

"Nu vedeți cum mergem? Parcă mergem printre jaloane. Am probleme cu mașina, vă dați seama, la atâtea gropi, nu zici că eviți, eviți una și iei altele" spune un şofer.

"O dată am intrat în groapa asta din spate, era apă, am zis că acolo rămân cu mașina. Dezastruos, dezastruos" povesteşte alt brăilean.

Cum drumurile din oraș sunt pline de gropi, nici nu este de mirare că atelierele auto s-au înmulțit peste noapte, iar afacerile mecanicilor au devenit profitabile.

Ionel Stănilă - director service auto Brăila: "Cele mai dese probleme sunt pe parte mecanică. Consider că 80% din aceste probleme sunt cauzate de starea deplorabilă a drumurilor, a șoselelor, străzilor din Brăila".

Lorin Felix Militaru - reprezentant service auto: "În general, ne confruntăm cu lucrări de remediere a unor defecțiuni ca urmare a contactului cu solul și a problemelor din străzi, cum sunt cele de remedierea trenului de rulare, a direcției".

Numai anul trecut, la Direcția Generală a Finanțelor Publice Brăila, încasările din impozitul pe profit a service-urilor auto din județ a ajuns la peste 600.000 de lei.

Reporter:Ana-Maria Dobre
Operator: Luigi David

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri