Sari la conținut
News Alert

FOTBAL. Gloria Buzău, învinsă la Suceava

Gazdele au avut prima ocazie în minutul 30, când Onciu a şutat în bară dintr-o lovitură liberă de la 35 de metri.

Gloria a ratat apoi o ocazie mare de a deschide scorul. Pălimaru a fost faultat în careu în ultimul minut al primei reprize, dar şutul lui Claudiu Dumitrescu a atins bara porţii apărate de Hânţescu.

În repriza a doua, gazele au fost mai periculoase şi au reuşit să înscrie în minutul 75, după o bâlbâială în careul buzoienilor.

Echipa lui Viorel Ion putea lua un punct, însă nici Dăniţă şi nici Pălimaru nu l-au putut învinge pe portarul gazdelor.

S-a încheiat 1-0 pentru Rapid CFR Suceava, iar Gloria lui Viorel Ion are un singur punct în primele două etape, dar şi un meci mai puţin disputat, cel de pe teren propriu, cu Ceahlăul Piatra Neamţ.

Bogdan Tudoreanu - antrenor Rapid CFR Suceava: "Ştiam că va fi un meci dificil, ei şi-au odihnit o parte din jucători miercuri, special pentru meciul acesta. Mă aşteptam să fie greu şi într-adevăr am avut şi puţină şansă, că au ratat penaltiul ăla. La fel pot să spune şi ei că am avut două situaţii mari în prima repriză".

Gloria Buzău va juca sâmbătă primul meci pe teren propriu în actualul sezon. Adversari vor fi cei de la Rapid Bucureşti, echipă care are drept obiectiv promovarea în Liga I.

redactor: Marius Ţuca

Pe aceeași temă