Sari la conținut

VOLEI. Arcada intră în febra noului sezon

Deşi jucătorii sunt în plină vacanţă, conducerea clubului de volei Arcada Galaţi a început deja pregătirile pentru noul campionat.

Conducerea tehnică a echipei încearcă să completeze lotul pentru un sezon în care va juca în trei competiţii.

Arcada a încheiat campionatul trecut pe locul al cincilea, iar în noul sezon îşi doreşte să depăşească această performanţă. Pentru acest obiectiv, Arcada va efectua în perioada următoare câteva transferuri.

Nicu Harabagiu - antrenor secund Arcada Galaţi: "Cu siguranţă o să avem şi ceva stranieri pentru că în momentul de faţă nu avem foarte multe posibilităţi în România. Cu siguranţă putem să luăm şi jucători români, avem jucători români de valoare, dar vor fi şi ceva stranieri".

Arcada Galaţi va începe noul sezon cu meciul tur din optimile de finală ale Cupei României. Arcada va întâlni în dublă manşă, primul meci în deplasare, pe nou-promovata Tricolorul Ploieşti.

În campionat, Arcada va debuta tot în deplasare, cu vicecampiona Volei Municipal Zalău. În cea de-a treia competiţie în care este angrenată, Cupa Challenge, echipa gălăţeană de volei va juca împotriva sârbilor de la OK Novi Pazar.

Primele meciuri ale echipei Arcada Galaţi

Cupa României Tricolorul Ploieşti - Arcada
Divizia A1 Volei Municipal Zalău - Arcada
Cupa Challenge Arcada - OK Novi Pazar

Sursa: Federaţie Română de Volei

Dubla cu echipa din Serbia se va juca la mijlocul lunii noiembrie. Turul va avea loc la Galaţi, în timp ce returul se va juca la Novi Pazar.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Marian Munteanu

Pe aceeași temă