Video Un tânăr a incendiat gardul unui club din Costineşti. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere

Data publicării:
incendiu club
Foto: Captură video YouTube Ziua de Constanța

Polițiștii din Constanța fac cercetări după ce un tânăr a incendiat gardul unui club din Costineşti. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că poliţiştii din Costineşti au fost sesizaţi luni, de un bărbat de 36 de ani cu privire la faptul că un bărbat de 23 de ani a dat foc unei porţiuni din gardul care delimitează accesul în clubul pe care acesta îl administrează, scrie News.ro. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Incendiul a fost stins în scurt timp, fără intervenţia pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea.

Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere, potrivit ziuaconstanta.ro. În imagini se observă cum un bărbat se apropie de gardul, îl stropeşte cu o substanţă, iar apoi dă foc cu ţigara aprinsă pe care o avea în mână. Apoi, el fuge în direcţia din care venise. Mai multe persoane aflate în club intervin şi reuşesc stingerea focului.

Poliţiştii au deschis în cauză un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de distrugere.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri