Amânați de Primărie, ieșenii au decis să-și rezolve problemele pe cheltuială proprie 

Data publicării:
strada noroi iasi 2

Constrânşi de împrejurări, cei care au afaceri pe strada Moşului pun bani din buzunarul lor pentru a asfalta drumul. Astfel că, în fiecare toamnă şi primăvară cumpără o maşină de pietriş şi îl pun pe stradă. Dau aproximativ 6000 de lei pe piatră anual. Pe lângă stradă, ieşenii au făcut canalizarea tot din banii lor. Proprietarul pensiunii din această zonă este foarte afectat de starea drumului. Sunt clienţi care renunţă să se mai cazeze acolo din cauza noroiului de pe stradă.

„În fiecare an, mergem de două, trei ori la primărie. Nu ne ascultă nimeni. Chiar ieri am avut trei maşini venite din Galaţi şi din Botoşani. Au venit oamenii. Nici nu s-au dat jos din maşină. I-am aşteptat la uşă, i-am zis 'poftim' şi zice: 'unde vreţi să ne dăm jos?' şi au plecat. Oamenii nu au stat. Şi mi se întâmplă săptămânal, zilnic,” se plânge Violeta Costache, proprietara unei pensiuni de pe strada Moșului.

Oficialităţile spun că prioritate o au străzile centrale.

„Cert este că abia într-o a treia etapă vom intra şi pe aceste străzi. Tot ce putem să facem acum este doar să putem aduce piatră spartă pentru a duce la un nivel acceptabil de circulaţie,” a declarat Sebastian Buraga, purtătorul de cuvânt al primăriei municipiului Iaşi.

Strada face legătură între blocurile din cartierul Grădinari.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri