Sari la conținut

Avocată, după gratii. O tânără din Vaslui, arestată după ce a încercat să dea mită

Avocata Alina Mihaela Scafaru i-a promis bani unui angajat al Penitenciarului. Agentul și-a anunțat șefii și, ulterior, a sesizat procurorii anticorupție, care au organizat un flagrant în incinta unității de detenție.

Banii și obiectele interzise au fost introduse în Penitenciar cu ajutorul unui complice, prieten de-al celor doi concubini. Acum, procurorii anticorupție îi cercetează penal pe toți trei.

Iubitul avocatei se află în penitenciar de anul trecut, atunci când a fost condamnat la un an și trei luni de închisoare.

Florin Rotariu a provocat un scandal într-un bar din Iași și a fost acuzat de ultraj contra bunelor moravuri.

Gabriela Topoliceanu, purtător de cuvânt LA Penitenciarul de Maximă Siguranță Iași: "Conducerea Penitenciarului Iași a sprijinit acțiunea coordonată de către procurorii anticorupție în cursul zilei de ieri la unitatea nostră în cauză existând suspiciunea rezonabilă de dare de mită, sumă de o mie de euro, în care un agent al unității noastre ar fi trebuit să introducă în mod ilicit în penitenciar o serie de obiecte interzise a se afla în posesia persoanelor private de libertate."