Sari la conținut

Cele mai accesate știri de pe digi24.ro/iasi

LOCUL I - Profesorii pot face gratuit a doua facultate

Cea mai accesata știre pe siteul www.digi24.ro/iasi este cea despre anuțul făcut la Iași de ministrul Educației, Remus Pricopie, că dascălii care vor dori să urmeze cursurile unei a doua facultăți, pentru a putea preda două materii, vor putea face acest lucru gratuit. Știrea i-a determinat să apese pe butonul „Recomand" pe mai bine de 2.400 dintre vizitatorii saitului.

LOCUL II - Cel mai indicat sport pentru bebeluși

Pe locul doi ca număr de accesări se află știrea despre lecțiile de înot pentru bebeluși. Instructorii spun că bebelușii care vin la înot de la două-trei luni își dezvoltă capacitatea pulmonară și musculatura.

LOCUL III - Protest cu îmbrânceli în Vaslui

Cititorii site-ului nostru, digi24.ro/iasi au fost interesati și de știrea despre protestul cu violențe de la Vaslui. Câteva sute de localnici care nu sunt de acord cu explorarea gazelor de șist s-au îmbrâncit cu ceui care sprijină intenția companiei Chevron. A fost nevoie de intervenția jandarmilor, însă nu au fost persoane rănite.

LOCUL IV - Soluții pentru stoparea migrației medicilor

Pe saitul digi24.ro/iasi, au stârnit interes soluțiile propuse de profesorii Universității de Medicinp și Farmacie din Iași pentru a stopa migrația medicilor, și anume consilierea profesională de pe băncile facultății și tehnici moderne de învățare.

LOCUL V - Agricultură pe ruinele unei cetăți

Un monument din județul Botoșani a ajuns ogor de porumb și floarea soarelui. Este vorba despre cetatea traco-getică de la Stîncești, o așezare din pământ și lemn construită acum 2500 de ani. Aflați de AICI povestea acestei cetăți, dar și ce obiecte valoroase au fost descoperite acolo, și care acum fac parte din Tezaurul Național.

Fiți alături de noi și pe facebook la adresa facebook.com/Digi24Iasi.