Leonida Antohi, preşedinte CS Politehnica Iaşi: Nu mai putem obține performanţe cu bani puţini

Data publicării:
handbal poli

Preşedintele Politehnicii Iaşi, Leonida Antohi, îşi doreşte să facă performanţă şi cu formaţiile de baschet şi handbal, care, în prezent, activează în eşaloane inferioare şi nu pot promova din cauza lipsei de fonduri.

„Nu putem să facem pasul mai departe, din cauza puţinilor bani pe care-i avem în ceea ce priveşte componenţa loturilor. Un sportiv de baschet şi un sportiv de handbal costă cel puţin, între o mie şi 1500 de euro pe lună, într-o situaţie modestă," a mai spus Leonida Antohi, preşedinte CS Politehnica Iaşi.

Leonida Antohi spune că rezultatele înregistrate de Politehnica anul acesta vor atrage finanţări pentru 2014, care facă posibilă promovarea echipelor de baschet şi handbal: „Din discuţiile purtate, Ministerul se va strădui să asigure cluburilor studenţeşti de performanţă, primele şi cu rezultatele cele mai bune, o susţinere şi stabilirea unui buget cu o sustenabilitate mai mare."

Baschetbaliştii de la Politehnica Iaşi, pregătiţi de antrenorii Costel Moscalu şi Gabriel Clapon, au victorii pe linie şi sunt liderii cele de-a treia serii a eşalonului secund, în timp ce handbaliştii Politehnicii ocupă locul al şaselea în clasamentul Diviziei A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri