ȘAH. Patru medalii au fost cucerite de ieșeni la Campionatele Naționale

Data publicării:
SAH 2

„A fost un sezon bun şi foarte încărcat. Am participat la Europenele din Polonia, unde mi-am făcut ultima normă de maestru internaţional şi am primit şi titlul recent, după aceea am participat şi la Universiadă şi am condus o mare parte de timp, dar din păcate nu mi-au ajuns puterile până la sfârşit şi recent m-am întors cu echipa naţională de la Europenele de Senioare pe echipe," a spus Irina Bulmaga de la CS Politehnica.

Anul 2013 a fost un an foarte încărcat pentru şahul românesc şi mai ales pentru oraşul Iaşi, care a găzduit mai multe competiţii interne şi internaţionale.

„Am organizat în Iaşi Campionat Mondial, am organizat campionate naţionale pe echipe, multe competiţii, am avut şi alegeri, astfel încât am fost foarte, foarte încărcaţi. Acest concurs a venit spre sfârşitul anului şi am reuşit cu brio, zicem noi, să facem o organizare bună," a spus Vasile Manole, vicepreşedintele Federaţiei Române de Şah.

Pe lista concurenţilor s-a aflat şi cea mai bună şahistă din România, maestra internaţională Corina Peptan, care a cucerit aurul la Şah Rapid şi argintul la Blitz.


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri