Un autocamion s-a izbit de o casă, într-o zonă deosebit de periculoasă din Iași. Două victime au ajuns la spital

Data publicării:
accident tir coperta
 
Tirul înmatriculat în Galați transporta tablă zincată. Într-o pantă, șoferul susține că a rămas fără frâne. A început să claxoneze în așa fel încât mașinile din fața lui să se poată feri. În ultimul moment s-a ferit un autobuz plin cu călători. 
 
 
Din cauza balansului, marfa s-a răsturnat într-o gospodărie, distrugând un perete și avariind o țeavă de gaz. Lumea a fost evacuată rapid de lucrătorii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență.
 
 
În curtea gospodăriei se afla o femeie de 71 de ani care a fost lovită. Și ea și soferul autocamionului au fost transportați la spital pentru că aveau multiple traumatisme. În drumul ei, mașina a rupt stâlpii de protecție de pe marginea drumului, câțiva copaci, un gard.
 
 
Tirul s-a oprit abia după 150 de metri, pe șosea.
 
 
Casa avariată a mai fost lovită de patru ori în ultimii ani. De aceea fuseseră puși piloni de protecție pe marginea drumului.
 
 
În zona Bucium traficul s-a desfășurat cu dificultate timp de o oră, până când reprezentanții companiei de gaz și pompierii s-au asigurat că nu mai există pericol de explozie. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri