Sari la conținut

Vizită pe şantierele din Iaşi. Viceprimarul D. Mătăsaru: Suntem nemulţumiţi de întârzierea lucrărilor 

„Dacă în urmă cu două zile, încă mai erau câţiva muncitori pe şantier, astăzi nu am găsit nici urmă de lucrător în zona străzii Eternitate. Suntem nemulţumiţi de întârzierea lucrărilor şi de dezinteresul manifestat de constructor”, a declarat viceprimarul Daniel Mătăsaru.

În zona intersecţiei Doi Băieţi angajaţii RATP pregătesc calea de rulare a tramvaielor către Dancu, pentru ca, din 10 august, circulaţia tramvaiului nr. 3 să fie reluată pe itinerariul clasic Gară – Târgu Cucu – Tătăraşi – Dancu şi retur. Totodată, lucrătorii Citadin efectuează lucrări de asfaltare pe unul dintre trotuarele aflate în zona Metalurgie.

Şi pe Axa Sud lucrările se desfăşoară într-un ritm susţinut. Un nod important de lucru al acestui proiect îl reprezintă înlocuirea liniilor de tramvai din intersecţia Podu Roş. Aici, pe tronsonul dinspre Nicolina spre podul rutier de peste Bahlui a fost turnat un strat de egalizare, urmând ca săptămâna viitoare să fie efectuare lucrări de hidroizolaţie.

Constructorul estimează că va finaliza lucrările până la începutul lunii septembrie, în aşa fel încât traficul din zona intersecţiei Podu Roş să revină la normal.