15 patroni se întâlnesc la primul club de afaceri din Oradea, organizat pe model englezesc

Data publicării:
BETA club afaceri

Ideea clubului de afaceri din Oradea a apărut la începutul anului, însă abia în vară a fost inaugurat. Fondatorii s-au folosit de modelele cluburilor englezeşti.

„Am simţit nevoia de comuniune, de oameni cu aceleaşi ocupaţii, preocupări, să-şi împărtăşească problemele, să aducă soluţii, să facem schimb de probleme şi soluţii", spune Adina Todea, membru fondator al clubului de afaceri.

Cu afaceri în domeniul marketingului, al consultanţei sau designului de interior, 15 patroni s-au înscris în clubul de afaceri din nevoia de a afla idei noi de la specialişti sau pur şi simplu să facă schimb de păreri.

„Găsesc răspunsuri la anumite întrebări, punctual. Pur şi simplu, azi aveam nevoie de anumite recomandări pe producători de legume. Imediat deja au venit informaţii, astăzi pot să îi şi sun şi mâine deja pot să închei şi nişte afaceri", explică Teodora Chifor, membră a clubului de afaceri.

„E important să fim într-o comunitate care are aceleaşi scopuri, e important să facem recomandări reciproce", consideră Erica Iovan, membră al clubului de afaceri

În străinătate, unul dintre cele mai exclusiviste şi vechi cluburi de afaceri de pe glob îşi are sediul în Dubai World Trace Center. În acest an, acesta a sărbătorit un sfert de secol de existenţă.

Reporter: Laura Breb
Operator: Darius Pop
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri