Abonamente electronice pe tramvaiele din Oradea

Data publicării:
stire 20carduri-41945

Elevii pot procura noile abonamente electronice de la chioşcurile OTL din Real unu, Carrefour sau de la Sediul Regiei Locale deTransport iar studenţii de la chioşcul din interiorul Universitatăţii din Oradea.

Cu o singură validare călătorii pot circula maxim o oră pe acelasi mijloc de transport. Schimbarea liniei necesita o noua validare. La expirare, abonamentele lunare nu vor mai fi înlocuite ci vor putea fi încărcate la automatele din staţii. Doar elevii şi studenţii au un regim mai special.

"Se prezintă cu cardul la un punct de vânzare cu carnetul de elev sau student şi pe baza acestuia se va prelungi în sistem, se va bifa valabilitatea cardului", a spus Vasile Labancz, şeful departamentului comercial al Regiei Locale de:Transport Oradea.

Primii care vor intra în sistem sunt cei 12.500 de elevi şi studenţi din Oradea, urmează apoi ceilalţi călători iar ultima dată pensionarii. Peste câteva luni vor fi retrase de pe piaţă şi biletele din hârtie si înlocuite tot de carduri. Acestea se vor putea încărca cu un credit de minim zece lei.

Elevii şi studenţii vor putea ridica abonamentele electronice până la sfârşitul lunii martie. Călătorii care pierd cardul îl pot recupera de la regia locală de transport în schimbul a zece lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri