Accident mortal în centrul Oradei. Un bărbat a fost strivit de un tramvai

Data publicării:
accident tramvai1

Martorii spun că, în jurul orei 14, bărbatul ar fi încercat să traverseze în zona intersecţiei dintre străzile Primăriei şi Tuberozelor prin loc nepermis şi a fost acroşat de o garnitură. O femeie susţine că tramvaiul care circula pe linia numărul 1R nu a putut încetini la timp şi a tras victima sub roţi. Vatmanul spune că a frânat imediat, dar nu a mai putut să evite impactul.

Se pare că bărbatul s-ar fi asigurat înainte de a traversa şi a văzut că dinspre centrul oraşului venea o garnitură. Pentru că aceasta era departe, a încercat să treacă, dar nu a văzut tramvaiul care se apropia dinspre biserica Emanuel. Acesta l-a agătat şi l-a aruncat sub roţi.

Potrivit unor angajaţi ai OTL, vatmanul tramvaiului implicat în accident nu a mai avut timpul necesar să frâneze.

La faţa locului se află echipaje ale Pompierilor, SMURD şi Ambulanţei. Din păcate, pentru victimă nu s-a mai putut face nimic.

"Două autobuze au înlocuit circulaţia tramvaielor pe tronsoanele Olosig - Colegiul Tehnic Andrei Şaguna şi Biserica Emanuel - str. Nicolae Bolcaş, până la ora 15:20, când circulaţia cu tramvaie s-a reluat normal", se arată într-un comunicat al OTL.

reporter: Ariadna Bălăian

operator: Robert Rezmuves

editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri