Alegeri în Drăgăneşti - Candidatul USL Adrian Banda este noul primar.

Data publicării:
stirea 201 20intro 20beta 20live 20vo 20alegeri-47547

Urnele s-au deschis în Drăgăneşti fix la ora şapte dimineaţa.

Veronica Ioana Chereleu - preşedinta circumscripţiei numărul 1 Drăgăneşti: "Avem zece secţii de vot în circumscipţia numărul 1 Drăgăneşti. Acum, să sperăm că nu vor fi probleme deosebite."

Şi nici nu au fost, cu excepţia slabei participări la vot în timpul dimineţii. Vremea mohorâtă şi dezinteresul au fost explicaţiile invocate de săteni pentru faptul că până la prânz, şi-au exprimat opţiunea mai puţin de zece la sută dintre electori. Imediat după ce au ieşit de la biserică, localnicii au mers în număr mare la urne.

Candidaţii s-au numărat printre primii care au pus ştampila pe buletinul de vot.

Ionuţ Oraş - candidat din partea PDL la Primăria Drăgăneşti

" Votez pentru un nivel de trai mai bun, pentru transparenţă dicizională, pentru o consultare cu cetăţenii cu privire la problemele care într-adevăr contează "

Călin Nicoruţa - candidat din partea PPDD la Primăria Drăgăneşti

"Am venit să votez pentru schimbare, pentru un viitor mai bun, pentru noi, pentru copiii noştri, pentru unitate şi pentru mai bine "

Adrian Banda - candidat din partea USL la Primăria Drăgăneşti

"Am votat pentru binele comunei, pentru continuitate, pentru prosperitate şi pentru proiecte mari pentru comuna Drăgăneşti ".

Alegerile în comuna Drăgăneşti au fost organizate după ce fostul primar Gheorghe Bogdan, care a condus administraţia locală în ultimii 16 ani, a fost ales deputat USL de Bihor în luna decembrie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri