Sari la conținut

Alegeri în PNL Bihor | Liderii PNL au vorbit despre problemele partidului și despre planurile pentru câştigarea viitoarelor alegeri

La conferință județeană a PNL Bihor au participat mai mulți lideri naționali ai partidului. Printre ei s-au aflat președintele formațiunii Raluca Turcan, Ludovic Orban, fostul ministru al Apărării Teodor Atanasiu și primarul de Arad Gheorghe Falcă. Aceștia au vorbit despre greșelile din ultima perioadă dar și despre planurile pentru câștigarea următoarelor alegeri.

În discursul dinaintea alegerilor din PNL Bihor, președintele partidului, Raluca Turcan, a susținut că va cere demisia Guvernului Grindeanu.

"Îi voi cere să își dea demisia chiar de aici, de la Bihor, pentru că a mințit public în privința veniturilor bugetare, a mințit încălcând legea 8, a mințit cu bună știință."

Teodor Atanasiu, Gheorghe Falcã și Ludovic Orban au vorbit despre problemele din partid, dar și despre planurile pentryu câștigarea viitoarelor alegeri.

Teodor Atanasiu, fost ministru PNL al Apărării: "A apus era când aveam candidați providențiali, pe care mergeam la congres și îi alegeam, apoi mergeau singuri prin țară și culegeau voturi și noi ne trezeam cu tolba plină. Nu mai avem un candidat providențial în interiorul partidului, nu mai există un asemenea candidat nici în exteriorul partidului."

Gheorghe Falcă, președintele PNL Arad: "Să vă gândiți nu la cine câștigă alegerile din 2017, din 17 iunie 2017, ci cum vom câștiga noi alegerile din 2019 și 2020."

Ludovic Orban, membru PNL: "Îmi ascut săbiile și lancea ca să doborâm balaurul roșu, care pârjolește tot ce îi iese în cale și care riscă să ducă România în deșert."

Dupã discursurile liderilor partidului, fostul președinte al PNL Bihor, senatorul Cornel Popa, și-a prezentat raportul de activitate. Printre realizãrile mandatului sãu, Popa a menționat înființarea a douã centre medicale în Oradea și implementarea a 22 de proiecte cu fonduri europene în valoare de 108 milioane de euro.

Reporteri: Claudiu Mihuț, Bogdan Costea
Operator: Constantin Gheorghițã
Editor web: Adrian Laboş