Sari la conținut

BASCHET. A patra victorie consecutivă pentru CSM CSU Oradea

CSM CSU Oradea s-a apropiat la un singur punct de podiumul Ligii Naţionale de baschet după victoria de sâmbătă, scor 84-72, cu CSU Sibiu. Campioana a fost echipa care a dictat ritmul jocului de la cap la coadă şi, cu primele trei sferturi câştigate în faţa Sibiului, a stabilit învingătoarea disputei înaintea ultimului act.

„Am început foarte bine primele trei minute, după care am avut o cădere drastică pe seama unor greşeli, ca să zic aşa, prosteşti din partea noastră, după care au venit sferturile trei şi patru în care noi am avut poate cea mai bună apărare din ultimele două, trei meciuri, şi o ofensivă în care mingea s-a mişcat mai repede ca niciodată", a detaliat Andrei Mandache, căpitanul CSM CSU Oradea.

Barnette, Nicoară şi Mandache au fost principalii marcatori ai celei de-a patra victorii consecutive în prima grupă valorică.

„Eu zic că au fost nişte momente peste care noi ca echipă am reuşit să trecem cu brio şi acum începe să se vadă mai mult în jocul nostru", spune Mandache.

Victoria obţinută cu CSU Sibiu a adus Oradea în lupta pentru locul doi în principala grupă valorică. Poziţiile a doua şi a treia, ocupate de Steaua şi Sibiu, cu 37 de puncte, sunt acum ameninţate de CSM CSU, la un punct în spatele acestora.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi