Sari la conținut

BASCHET. CSM Oradea, la un meci distanță de finala Cupei României

CSM CSU Oradea a debutat perfect în turneul final al Cupei României la baschet, găzduit în aceste zile de Sfântu Gheorghe. Sâmbătă, bihorenii au trecut de Phoenix Galaţi, cu 82-67, după un meci în care doar în ultimul sfert adversarii s-au apropiat la patru puncte.

„A fost un meci extrem de disputat, în mare parte controlat de noi, dar a venit acel sfert patru în care poate noi ne-am relaxat puţin, am schimbat şi formulele de echipă - având în vedere regula cu cei doi jucători români", a precizat Şerban Sere, preşedintele CSM Oradea.

Ajunsă pentru a treia oară consecutiv în semifinalele competiției, Oradea luptă luni, de la ora 17:15, cu Steaua, pentru calificarea în finala mare. Formaţia din Ghencea vine după o victorie uşoară, 103-55 cu Timba Timişoara.

„După ziua de ieri, în care am asistat la un meci între Sibiu şi Timişoara, cu trei reprize de prelungiri, preconizez că şi duelul dintre noi şi cei de la Steaua va fi unul extrem de încins. Este un meci în care ambele echipe au şanse egale", consideră Sere.

În cea de-a doua semifinală a Cupei României, se vor duela de la ora 20, BC Timişoara şi U BT Cluj-Napoca.

Redactor: Nicolae Mihalcea