BASCHET: Memorialul Toni Alexe, adjudecat pentru a treia oară de CSM Oradea

Data publicării:
sport baschet memorial

După ce a trecut la pas de campioana Ungariei, Alba Fehervar, scor 87-77, formaţia antrenată de Cristian Achim a câştigat şi următoarele două confruntări, cu vicecampioana Baschet Club Mureş Târgu Mureş, 88-74 şi cea cu Marso Nyiregyhaza, scor 94-57.

„Aceste meciuri încă nu sunt concludente. Sigur că e frumos că am câştigat şi ne bucurăm foarte tare. Pe alocuri, zic eu, chiar am făcut un pic de spectacol, dar relevanţa încă este redusă", spune Cristian Achim, antrenorul CSM Oradea.

Cu două săptămâni înainte de debutul oficial în noul sezon, Cristian Achim laudă evoluţia jucătorilor noi veniţi, deşi echipa se află în plină perioadă a pregătirilor.

„Pentru această etapă sunt mulţumit, dar încă sunt foarte multe lucruri de pus la punct, de altfel normale. Este logic, nu am avut timp să lucrăm tot ceea ce ne-am dorit, eu nu-i cunosc pe ei foarte bine, ei nu mă cunosc pe mine foarte bine, aşa că mai avem mult de lucru", crede Achim. 

Oradea şi-a păstrat în acelaşi timp şi titlul de MVP al turneului. Dacă anul trecut, Milos Pesic a fost declarat cel mai bun jucător, anul acesta a fost rândul lui Vujadin Subotic să se bucure de acest statut.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri