BASCHET. Preşedintele CSM Oradea, Şerban Sere, ales în Biroul Federal al FR de Baschet

Data actualizării: Data publicării:
sursa: CSM Oradea

Baschetul orădean va fi reprezentat și în următorii patru ani în federația română de specialitate. Alegerile de pe 5 mai i-au adus lui Şerban Sere un nou mandat de patru ani în Biroul Federal.

Bihoreanul a fost ales cu 146 de voturi, cele mai multe dintre toți candidații. Este al treilea mandat în această funcție pentru președintele CSM Oradea.

"Nu are cum să nu mă mulțumească faptul că am ieșit pe primul loc. Practic, am vrut să-mi demonstrez și mie însumi să văd cât sunt de credibil sau cât crede lumea în mine, în baschetul românesc. Am obținut primul loc din toate structurile, mă bucur pentru acest lucru", a recunoscut, în cadrul emisiunii Divizia locală, Șerban Sere, președintele CSM CSU Oradea.

Președintele CSM Oradea va reprezenta structurile de seniori în Biroul Federal, însă promite să urmărească cu atenție și munca la nivelul copiilor și juniorilor.

Postul de președinte al federației de baschet a fost păstrat de Horia Păun, care va fi asistat de vicepreședinții Alina Moanță și Ghiță Mureșan.

Redactor: Nicolae Mihalcea
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri