Sari la conținut

BASCHET. Suspans până în ultima clipă. Trei meciuri a câştigat CSM-U Oradea în ultimele secunde

Salih Nuhanovic este al treilea jucător al CSM care marchează un coş decisiv în acest sezon.

"Mi-am spus că trebuie să arunc, fără să mă gândesc. Dacă te gândeşti prea mult, atunci vei rata. Am zis să arunc normal, ca la antrenament, unde am mai exersat asta de câteva ori. Am crezut în mine şi am aruncat", povesteşte Nuhanovic faza din care a marcat coşul câştigător.

A fost o reuşită care ridică moralul orădenilor, zdruncinat după înfrângerea usturătoare de pe teren propriu cu U Mobitelco. Victoria împotriva Sibiului a fost obţinută fără un fundaş de meserie, după ce Aleksandar Vlahovic a fost lăsat în afara lotului, preferat fiind sârbul Rade Markovic.

"Noroc că am avut 16 puncte înaintea ultimului sfert şi nu am avut 12 pentru că nu îl mai câştigam. Dar era absolut firesc să se întâmple lucrul ăsta, noi neavând un fundaş", susţine Cristian Achim, antrenorul echipei CSM-U Oradea.

Celelalte două jocuri decise în ultimele secunde în favoarea orădenilor au fost împotriva Mureşului şi a Asesoftului. Atunci Marcus Hatten, respectiv Vujadin Subotic, au înscris la ultima aruncare a meciului.

Reporter: Adrian Ciucuriţă
Operator: Jozsef Feher

Editor web: Adrian Laboş