BASCHET. Titus Nicoară recunoaşte: „Mi-a fost dor de Oradea"

Data publicării:
sport titus nicoara

„Am luat confruntarea ca un meci oarecare. Normal că este frumos... Şi când jucam cu Mediaşul simţeam aici ceva special, adică era puţin ciudat, dar a fost OK. Mai multă presiune am simţit la meciul cu Mureşul de acasă, din amical, decât acum în acest meci", spune Titus Nicoară despre meciul cu Clujul.

Jucătorul descoperit şi crescut la LPS Bihorul de profesorul Dragoş Oprea spune că a dat uitării de episodul care l-a determinat să părăsească echipa din Oradea. Acesta s-a petrecut acum şase ani şi i-a avut în prim plan pe el şi pe antrenorul de atunci, Zoltan Kosa, în urma căruia baschetbalistul a decis să lase Oradea în urmă.

„În viaţa unui jucător sunt momente şi momente. Şi la alte echipe am avut momente în care preferam să joc mai mult sau să îmi doresc să joc mai mult ori consideram că meritam să joc mai mult. Atunci, la momentul acela, poate a fost pentru mine, ştiţi cum se spune, un şut în fund un pas înainte, pentru că am mers în Austria unde am jucat mult mai mult şi am crescut ca jucător", îşi aminteşte pivotul orădenilor. 

Titus Nicoară speră ca, odată cu revenirea acasă, CSM Oradea să aibă un parcurs cât mai bun la prima sa prezenţă în cupele europene.

reporter: Nicolae Mihalcea
operator: Robert Rezmuves

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri