Căsnicii de o jumătate de secol

Data publicării:
stirea 206 20nunta-37782

Domnul Constantin şi-a cunoscut soţia pentru prima dată în anul trei, la un bal organizat la Universitatea Politehnică din Timişoara, unde era student. După trei ani a cerut-o în căsătorie, iar în septembrie au împlinit o jumătate de secol împreună. Spune că există o reţetă pentru acest record.

"Fiecare din cei doi trebuie să fie cât mai calm şi să-l înţeleagă pe celălalt de lângă el în momentele mai dificile. Nu e bine ca din orice oamenii să se ia la harţă şi să se certe pentru că asta nu duce la nimic", a spus Constantin Brad.

"Aşa cum zice şi la biserică, la bine şi rău să fim împreună şi atunci când e rău să ai pe cineva aproape. V-a bătut gândul vreodată să vă despărţiţi? Nu", a spus Rodica Brad.

"Vă doresc toate cele bune şi multă sănătate, la mulţi ani şi să auzim de lucruri bune pentru Oradea şi pentru România", a declarat Ilie Bolojan, primarul Oradei.

Bunicii au primit o diplomă şi un plic cu 500 de lei, bani bineveniţi pentru sărbători. Unii recunosc că îi vor da nepoţilor, o generaţie în care divorţul este din ce în ce mai răspândit.

"Libertinismul ăsta, asta e baiul că nu mai este tratată consoarta cum a fost pe vremea noastră, adică cu dragoste, cu preţuire", a spus Ioan Popovici.

Din 2005, Primăria Oradea a premiat 2500 de cupluri din oraş care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri