Confiscare cu macaraua. 12 chioşcuri de ziare din Oradea au fost ridicate de Primărie, din cauza datoriilor

Data publicării:
3 000000

Chioşcul din faţa Pieţei Rogerius a fost ridicat pentru o datorie de 1695 de lei, pe care proprietarul a acumulat-o după ce nu a plătit chiria pe spaţiu. Este a treia gheretă confiscată, iar pe listă mai sunt alte opt care aparţin aceleiaşi persoane care a cumpărat aceste construcţii. Chioşcurile vor fi duse într-un depozit, unde vor fi ţinute până când proprietarul va plăti datoria.

"Am purtat discuţii cu această firmă pentru remedierea situaţiei şi plata datoriei acumulate. Până la ora rezilierii contractului nu s-a întâmplat acest lucru, de aceea am reziliat contractul şi am decurs la demolarea chioşcului", spune Anca Sas, purtătorul de cuvânt al Primăriei Oradea.

Chiria lunară pentru spaţiile pe care sunt amplasate chioşcurile este de 33 de lei pe metru pătrat pe lună. Pentru cele 12 locuri rămase libere după ridicarea gheretelor, primăria va organiza o licitaţie şi le va da altei firme. Proprietarul care s-a ales cu cioşcurile confiscate nu a putut fi contactat de reporterii Dgi24 Oradea ca să-şi precizeze poziţia în acest caz.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri