Sari la conținut

De 8 Martie, restaurantele au pregătit meniuri, băuturi fine şi muzică de calitate

Startul petrecerilor organizate de Ziua Femeii s-a dat încă de aseară, în restaurantele din oraş. Administratorii localurilor au pregătit meniuri speciale şi surprize muzicale pentru orădencele care-şi doresc o seară de neuitat.

"Am pregătit un meniu special, cu trei feluri de mâncare şi un pahar de Prosecco. Pe lângă toate acestea, mai avem şi o formaţie care ne va cânta live. Suntem cu casa închisă deja, nu mai avem locuri din păcate, dar sperăm să avem o atmosferă plăcută", spune Roxana Nistor, şef de sală.

Şi în bucătărie se fac ultimele pregătiri. Bucătarii se întrec să gătească cele mai bune preparate.

"Putem să regăsim somon la aperitiv, la felul principal au posibilitatea doamnele să aleagă între piept de pui şi muşchiuleţ de porc, iar la final le pregătim un desert bazat pe o prăjitură de portocale cu frişcă", susţine George Crăciun, chef bucătar.

Pe lângă deliciile culinare, pe doamne şi domnişoare le aşteaptă o porţie de răsfăţ în complexurile SPA. Acolo se pot bucura de tratamente corporale şi terapii de relaxare.

"În complexul nostru răsfăţăm doamnele. Oferindu-le împachetări cu cafea, împachetări cu ceai verde, cu ciocolată, baie cu uleiuri aromatice, dar în acelaşi timp baie în lapte, miere şi scorţişoară", precizează Loredana Leho, şef bază de tratament.

"Am sărbătorit ziua de 8 Martie în avans printr-un pachet de SPA care a inclus cazare cu demipensiune, două terapii SPA pe cameră. Doamnele puteau alege dintre o baie cu lapte şi împachetări cu ceai verde", completează Diana Antonescu, responsabil marketing.

Dacă doamnele petrec de 8 martie, de anul acesta şi domnii vor avea un motiv de sărbătoare. Asta după ce prin lege s-a stabilit că 19 noiembrie este Ziua bărbatului.

Reporter: Anca Deac
Operator: Florin Lucuţa