Decorațiuni create de copii, dăruite vârstnicilor de la un centru social din Oradea

Data actualizării: Data publicării:
Mos Nicolae copii DASO 061218 (1)

Copiii de la Centrul de Îngrijire de Zi din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială Oradea s-au transformat, pentru o zi, în ajutoarele lui Moș Nicolae. Cei mici i-au colindat pe bunicii de la un centru social din oraș, cărora le-au oferit obiecte confecționate chiar de ei.

Mos Nicolae copii DASO 061218 (1)
Mos Nicolae copii DASO 061218 (1)

foto: Direcţia de Asistenţă Socială Oradea

Copii au creat decorațiuni specifice sărbătorilor de iarnă, sub îndrumarea educatorilor, în atelierul propriu al centrului. Cei mici au confecționat felicitări, crăciuniţe, globuri, steluțe sau clopoţei.

Decorațiunile vor fi expuse la Târgul de Crăciun deschis în cadrul unei firme din cadrul Parcului Industrial al orașului, pe 12 decembrie. Până atunci, copiii i-au colindat de Sfântul Nicolae pe beneficiarii Centrului Social Muntifuncțional Rogerius.

“Pe lângă obiecte confecţionate personal, copiii au oferit un minunat spectacol de colinde şi poezii care au adus zâmbete şi aprecieri din partea celor prezenţi la eveniment, aceştia retrăind momente ale copilăriei. La rândul lor, în semn de mulţumire, elevele Lorena și Denisa Ghib, de la Școala Gimnazială nr. 11, (…) au susţinut un scurt recital de cântece populare”, a transmis Consuella Govor, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Asistenţă Socială Oradea.

Editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri