Două tinere de 18 ani au plonjat cu maşina într-un lac de lângă Oradea

Data actualizării: Data publicării:
accident masina apa
foto: Sebastian Drimbe/Info Trafic jud. Bihor

Două tinere au ajuns la Spitalul Judeţean din Oradea după ce sâmbătă după-amiaza s-au răsturnat cu maşina în lacul de la Paleu, în apropiere de Oradea.Una dintre ele, aflată la volan, a pierdut controlul direcţiei şi a plonjat direct în apă. Viteza pare să fie cauza accidentului, indică primele cercetări. 

Accidentul produs pe drumul comunal 37, în comuna Paleu, a fost anunţat la numărul 112 la ora 13:38, a confirmat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu. Aflată la volanul unui autoturism, o tânără de 18 ani, a pierdut controlul asupra maşinii din cauza vitezei, a ieşit de pe drum şi a plonjat în lac.

Zona în care s-a produs evenimentul rutier era într-o pantă, iar maşina scăpată de sub control a lovit un panou publicitar înainte de a ajunge în apă.

Ajutate de un trecător, şoferiţa şi pasagera de lângă ea au reuşit să iasă din maşina care s-a oprit în apa nu mai adâncă de un metru. Cele două au fost transportate la Urgenţă, unde s-a stabilit că au suferit doar răni uşoare.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri