FOTBAL. Ionuţ Lupescu vine la Oradea în campania pentru şefia FRF

Data publicării:
Ionut Lupescu digisport
Foto: DigiSport

La doar două zile după ce a început cursa pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal, Ionuţ Lupescu şi-a anunţat prezenţa la Oradea, în campanie. Se va întâlni cu cei cinci electori din Bihor, pe care va încerca să-i convingă cu proiectele sale.

Întâlnirea a fost prevăzută iniţial pe 2 aprilie, dată care ar putea fi amânată din cauza vremii.

„M-a sunat şi mi-a solicitat o întrevedere atât cu noi, reprezentanţii AJF-ului, cât şi cu membrii afiliaţi. Bineînţeles că am marşat la această propunere, îl aşteptăm. Problema este că a început vremea aceasta în toată ţara şi a decalat un pic programul dânsului. Trebuia să meargă la Constanţa, dar nu l-a lăsat vremea", susţine Radu Bitea, preşedintele AJF Bihor.

Fostul internaţional român este primul candidat la preşedinţia FRF care va veni la Oradea, în actuala campanie. Răzvan Burleanu a fost şi el în Bihor, pe 15 februarie, dar în calitate de preşedinte al federaţiei. Va reveni în oraş, dar la o dată încă nestabilită.

„Toţi cei care candidează sunt bine primiţi la Oradea. Tocmai m-am pregătit şi citeam programul domnului Lupescu. A domnului Burleanu l-am citit, al domnului Puşcaş am înţeles că este încă la tipografie. Le studiem, analizăm şi bineînţeles, cum e normal şi cum e logic, orice variantă propice şi bună pentru dezvoltarea fotbalului bihorean o vom accepta", a declarat Radu Bitea.

Alegerile care vor decide noul preşedinte al Federaţiei de Fotbal vor avea loc pe 18 aprilie. Pe lângă Lupescu şi Burleanu, mai candidează Marcel Puşcaş, Victoraş Iacob şi Sorin Răducanu.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri