Sari la conținut

HANDBAL. CSM Oradea a pierdut meciul de Cupă cu CSM Făgăraş

CSM Oradea a fost la un pas de-a realiza surpriza în optimile de finală ale Cupei României la handbal masculin. CSM Făgăraş s-a impus cu 32-29 în Arena "Antonio Alexe", după ce în prima repriză orădenii au condus cu 10-4 si 12-7.

Experienţa formaţiei braşovene şi-a spus cuvântul şi, după 16-16 la pauză, Făgăraşul s-a impus cu 32-29.

“Ne bucurăm doar de calificare. De joc sunt dezamăgit şi sperăm ca să îndreptăm lucrurile cât mai repede pentru că ne aşteaptă două jocuri destul de importante: la Dinamo şi la Focşani”, a declarat Liviu Andrieş, antrenor CSM Făgăraş.

Lider în seria B a Diviziei A, Oradea rămâne cu regretul de-a fi făcut un joc bun la prima sa apariţie în Cupă din istoria echipei. Condus din teren de veteranii Devid Munea şi Cosmin Liberţ, cei mai buni marcatori ai partidei cu 9, respectiv 8 goluri, CSM Oradea a plătit tribut greşelilor individuale în momente cheie.

După un start slab în cel de-a doua jumătate, Oradea revenit pe tabelă în trei rânduri, dar nu a putut evita primul eşec oficial din actualul sezon.

“Din păcate, unele greşeli (...) - aţi văzut două aruncări de la 7 metri, o pasă în out pe final, două contraatacuri ratate a lui Munteanu Bogdan - ne-au scos puţin din joc, dar îi felicit încă o dată pentru ceea ce au realizat”, a spus antrenorul CSM Oradea, Sebastian Tudor.

Principalii marcatori de la CSM Făgăraş au fost Turcu, cu 8 goluri, urmat de Filip, cu 7. Pentru formaţia braşoveană urmează disputa de duminică, din Liga Zimbrilor, cu campioana Dinamo Bucureşti.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Norbert Hegedus
Editor web: Adrian Laboş