Sari la conținut

HANDBAL. CSM Oradea, gata pentru primul derby, cu HC Sibiu, duminică, de la ora 13

Acum orădenii speră să obţină duminică, la Sibiu, a şaptea victorie a sezonului.

„Echipa începe să-şi revină, merge din ce în ce mai bine, suntem în formă şi sper din tot sufletul ca la meciul de la Sibiu să fim în formă maximă pentru a lua cele trei puncte şi a veni acasă victorioşi", îşi doreşte Sebastian Tudor, antrenorul CSM Oradea.

Jucătorii orădeni nici nu concep un alt rezultat în compania formaţiei de lângă Cibin, chiar dacă au fost învinşi în cele două jocuri amicale. Forma bună arătată de interi îl face pe tehnicianul orădenilor să fie încrezător în ceea ce priveşte un rezultat pozitiv în runda a opta a Diviziei A de handbal masculin.

„Mă bucur că băieţii au început să înţeleagă ce le transmit la antrenament, ce îmi doresc de la ei. Avem jucători într-o formă foarte bună, aici mă refer la Babici Stelian, Polocoşer Sebastian, interii noştri, linia noastră de nouă metri, foarte bună", consideră Tudor.

HC Sibiu şi CSM Oradea sunt despărţite în clasament de o singură victorie. Cu trei puncte noi în cont, formaţia orădeană ar rămâne în trena primelor două clasate, Adrian Petrea Reşiţa şi U Cluj.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Ciprian Platona
Editor web: Adrian Laboş