HANDBAL. Oradea, neînvinsă în tur. CSM - HCM Sighişoara 32-28

Data actualizării: Data publicării:
sport handbal Sibiu

A 13-a etapă a Diviziei A de handbal masculin i-a purtat noroc formaţiei orădene care a încheiat prima parte a campionatului fără nicio înfrângere. Marţi seara, CSM s-a impus în faţa celor de la HCM Sighişoara, cu 32-28, în derbiul locurilor al doilea şi al treilea din seria de vest.

„Băieţii au înţeles ce le-am transmis şi nu pot decât să fiu mândru de această echipă. A nu ştiu câta oară în care noi ne facem datoria şi terminăm fruntaş, pe loc de podium", a declarat Sebastian Tudor, antrenorul CSM Oradea.

Cu un fost portar de naţională şi cu jucători experimentaţi, HCM Sighişoara a încercat surpriza la Oradea. Deşi nu s-au putut baza pe Elvis Acsinia şi Vlad Păunescu, gazdele i-a avut cei mai buni marcatori pe Haiduc cu opt goluri, Svoboda cu şapte şi Stroe cu 6 reuşite.

„Am atenţionat echipa să stea motivată pentru acest joc pentru că, probabil că după atâtea victorii şi după victoria clară de la Sibiu, a venit acest joc în care noi am fost, pot să spun aşa, incompleţi", spune Tudor.

CSM Oradea a intrat în vacanţa de iarnă care nu va ţine prea mult. Sebastian Tudor a programat reunirea lotului pe 4 ianuarie, iar prima etapă din retur este programată pe 18 februarie 2017.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri