Medicii septuagenari, sărbătoriţi

Data publicării:
premiere 20vo 20sincron-39039

16 medici bihoreni au fost sãrbătoriţi joi de colegii lor mai tineri. Doctorii au implinit 70 de ani şi, fiecare dintre ei, a profesat mai bine de 40 de ani în spitalele din Bihor. Colegiul Medicilor din judeţ organizează an de an recepţii pentru recunoaşterea activităţilor cadrelor medicale septuagenare. Mulţi dintre cei sărbătoriţi astăzi nu au putut renuţa încă la profesie şi lucrează în spitale sau în cabinetele private. Aniversarea lor a avut loc la un hotel de lux din Oradea şi a început cu atmosfera specifică lunii decembrie: un recital de colinde româneşti.

"Colegiul medicilor Bihor le oferă o diplomă de excelenţă şi o masă festivă pentru că suntem în preajma sărbătorilor de iarnă, ca o recunoaştere a activităţii depuse în timpul a peste 40 de ani de activitate." precizeaza dr. Carmen Pantis, presedintele Colegiul Medicilor Bihor.

"Mi s-a părut întotdeauna firesc să fiu prezentă, să lucrez, să fac faţă şi să ies cu onoare la pensie." spunedr. Judita Judea, medic primar obstetrică-ginecologie.

"Ne simţim onoraţi că Colegiul nostru, al medicilor ne bagă în seamă, ne apreciază eforturile noastre." afirmadr. Vasile Vlăduţ, medic primar psihiatru.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri