Navickas transferat la Mureş

Data publicării:
sport 20navickas-37780

A petrecut exact un an la Oradea. Adus în luna octombrie 2011 pentru suplinirea lui Will Franklin, accidentat, baschetbalistul Gediminas Navickas a spus joi seară adio formaţiei pregătite de Cristi Achim. Plecarea sa de la clubul orădean este legată, culmea, tot de american, revenit în această toamnă într-o formă de zile mari. Ajuns al şaptelea stranier în lot, lituanianul s-a împăcat cu ideea că este ultima opţiune pentru banca tehnică şi astfel a acceptat oferta de-a îmbrăca tricoul Mureşului.

„Gediminas Navickas, de ieri, este componentul echipei BC Mureş. Pot să spun că într-un fel îmi pare rău de situaţia creată pentru că el n-e ajutat foarte mult şi pentru acest lucru, clubul CSM Oradea este recunoscător", a declarat Şerban Sere, managerul CSM Oradea.

Transferul lui Navickas la noua sa echipă este copie la indigo cu cel de anul trecut. Lituanianul va trebui să-l înlocuiască pe sârbul Ceskovic.

„El are posibilitatea să joace, Mureşul are nevoie de el şi va face parte din nucleul celor şase jucători străini", a mai spus Sere.

Gediminas Navickas a evoluat în acest sezon într-un singur meci, cu CSU Ploieşti, în care a prins doar câteva minute.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri