Orădenii le-au dat cât a intrat

Data publicării:
sport 20victorie-37366

Lei de nota zece, aşa au fost băieţii lui Cristi Achim în ajun de Moş Nicolae. Cu Marici şi compania în mare formă, duelul dintre CSM Oradea şi Baschet Club Târgu Mureş a părut la un moment dat chiar inegal. Fără trei dintre piesele de bază, Cirici, Balaban şi Ceskovici mureşenii au fost victime sigure la Oradea.

„Am mai câştigat încă un meci, mă bucur foarte tare pentru victorie. Ne doream să câştigăm acest meci prin prisma faptului că jucam în faţa propriilor suporteri, prin prisma faptului că suntem printre ocupantele locurilor 1 şi 3", a declarat la final antrenorul CSM Oradea, Cristian Achim.

Dacă Topchov şi-a asumat rolul de cel mai bun marcator al primelor zece minute, căpitanul Marici s-a dezlănţuit din sfertul doi şi şi-a condus echipa spre o victorie frumoasă, venită parcă să demonstreze că Oradea îşi merită poziţia de lider. Sfertul doi a fost catastrofal pentru oaspeţi, iar diferenţa pe tabelă a crescut de la un sfert la altul pentru ca finalul să fie apoteotic, 90 la 54 pentru Oradea.

„Am avut trei jucători din primul cinci care nu au jucat, Balaban, Ciric şi Ceskovic. Este foarte dificil să joci în aceste condiţii împotriva unei echipe ca Oradea, care, joacă foarte bine şi este liderul clasamentului", a declarat Srecko Sekulovic, antrenorul Mureşului.

CSM Oradea rămâne liderul clasamentului cu două puncte avans faţă de Universitatea Craiova şi CSM Bucureşti, ultima adversara din etapa de luni a leilor orădeni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri