Polițiștii bihoreni, „profesori” de siguranță rutieră pentru 1300 de elevi de clasa întâi

Data actualizării: Data publicării:
FOTO 17 ACTIVITATI SCOALA SIGURANTEI TEDI

Peste 1.300 de elevi din 52 de şcoli din Bihor participă la un program de siguranță rutieră desfășurat în acest an de polițiștii bihoreni. Cei mici sunt învățați cum să fie în siguranță pe stradă, pe drumul spre școală ori spre casă și în timpul vacanțelor.

CLICK PE PRIMA FOTOGRAFIE PENTRU A VEDEA ÎNTREAGA GALERIE FOTO

FOTO 17 ACTIVITATI SCOALA SIGURANTEI TEDI
FOTO 17 ACTIVITATI SCOALA SIGURANTEI TEDI

foto: Poliția Bihor

În proiectul derulat de Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității din Poliția Bihor, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean, sunt înscrise 72 de clase din 52 de unități școlare din orașele și comunele Bihorulului.

În primele două luni ale anului, oamenii legii au organizat 16 activităţi preventive în 12 școli bihorene. 400 de elevi din Oradea, Beiuș, Marghita, Salonta, Aleșd, Nojorid, Leș și Oșorhei au participat la aceste acțiuni.

„Poliţiştii de prevenire le-au prezentat copiilor principalele reguli de comportament în trafic, indicatoarele rutiere, aspecte privind trecerea pentru pietoni şi le-au explicat semnificaţia semaforului pentru pietoni”, se arată într-un comunicat al Poliției Bihor.

Pe lângă sfaturi și informații, poliţiştii le-au oferit elevilor, dascălilor și părinților cărţi de colorat, broşuri şi pliante informative și un set de scenarii de activităţi.

Activităţile preventive vor fi continuate de poliţiştii bihoreni pe parcursul întregului an şcolar 2018 - 2019.

Editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri