POLO. Crişul, noua campioană a juniorilor mari

Data publicării:
sport polo crisul campioana

Campioană în 2012, 2013 şi 2014 şi finalistă în 2015, formaţia antrenată de Eugen Băjenaru nu a avut rival nici în cel de-al doilea turneu final, disputat la finele săptămânii trecute în Capitală.

„Atât pentru mine, cât şi pentru clubul Crişul înseamnă o victorie importantă. (...) Sunt echipe bune şi în Bucureşti, dar lupta aceasta în polo la nivel de juniori şi copii o cam ducem noi de câţiva ani", spune Eugen Băjenaru, antrenorul CS Crişul Oradea.

Crişul a încheiat sezonul fără înfrângere. Singura sincopă a poloiştilor orădeni a fost remiza cu Triumf, din primul turneu final. În rest au fost victorii pe linie, aşa cum s-a întâmplat şi la finele săptămânii trecute când Oradea a devansat clar Dinamo, Steaua, Triumf, CSŞ Nr.1 Bucureşti şi pe Viitorul Cluj.

"La Bucureşti ne-am apărat foarte, foarte bine. Au fost câţiva jucători care şi-au făcut pe deplin datoria. Au ieşit mult, mult de tot în evidenţă. Se vede că sunt în lotul naţional de polo, şi atenţia şi concentrarea care au avut-o pe tot parcursul turneului au fost extraordinare", susţine Băjenaru.

Crişul a devenit campioană în competiţia juniorilor I cu un avans de patru puncte faţă de Dinamo, în vreme ce faţă de Triumf, echipa care a încheiat podiumul, distanţa a fost opt puncte.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri