Sari la conținut

POLO. CSM Digi Oradea, în play-off-ul Ligii Campionilor. Victorie în jocul decisiv cu Steaua

CSM Digi Oradea s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor la polo, după ce a învins în duelul decisiv al turneului de la Rijeka (Croaţia) rivala din campionat, Steaua.

Bihorenii s-au impus cu 12-10 (3-2, 3-3, 2-4, 4-1) în partida care a stabilit a doua calificată de la turneul din Croaţia, după gazdele de la Primorje Rijeka.

Nicolae Diaconu, cu trei goluri, Tibi Negrean, Mateja Asanovic şi Andrei Crețu, câte două, Andrei Prioteasa, Boris Pavlovic şi Bogdan Remeș, câte unul, au înscris pentru orădeni. Steaua a punctat prin Nikola Murisic şi Adria Delgado, de câte patru ori, Djordje Filipovic şi Alexandru Ghiban, câte un gol.

CSM Digi Oradea pierduse meciul cu Rijeka, scor 7-9, şi câştigase contra spaniolilor de la Sabadell, cu 10-6, în timp ce Steaua remizase cu Sabadell, 10-10, şi cedase contra croaţilor de la Rijeka, 9-10, în primele două zile ale turneului din Croaţia, din turul 2 preliminar al competiţiei.

Steaua a ratat şi locul 3, care ar fi calificat-o în LEN Trophy, din cauza eşecului surprinzător din ultima zi al lui Primorje Rijeka, 5-12, cu Sabadell.

preluare digisport.ro